Köpenhamn

Tidigt på lördagmorgonen flög vi till Köpenhamn. Det var en kylig förmiddag som vi spenderade på Stöget. Shoppade en hel del och barnen turades om att sova i vagnen. De var trötta efter att ha gått upp tidigt för att hinna med planet. Framåt eftermiddagen klarnade det upp och sen hade vi en fantastikt fin kväll på Tivoli. Ebbe åkte massvis med karuseller och mammorna turades om att åka med. Bodil nöjde sig med att titta på, men tog också mod till sig och åkte Farfarsbilarna med lite skräckblandad förtjusning. Det rosa sockervaddet vågade hon sig dock inte på. Ebbe däremot åt sockervadd så han var kladdig över hela kroppen.
Hotellet låg nära och vi köpte med oss lite gott och gick dit för att mysa framför Melodifestivalen. Sängarna var så sköna så vi somnade allihopa på stört. Vaknade upp på Mors dag och barnen bjöd på hotellfrukost. Det var underbart att få bre nötkräm på frukostmackan. Ebbe tycker om Köpenhamn och vill att vi flyttar dit.
Efter frukosten gick vi till Storkträffen (eller som Ebbe uttryckte det ”När ska vi på den där flamingofesten egentligen”) på Islands brygge. Där var 200 storkbarn och mammor på plats. Vi minglade och åt och hade trevligt tillsammans. En rolig clown showade och sedan fick barnen prova på att gå på lina och hålla i snurrande tallrik på pinne. De som ville fick också titta på ”pappafrön” i mikroskop. Ebbe tyckte att det var roligare att åka sparkcykel och blåsa såpbubblor. Han träffade två kompisar från Södermalm, Jonathan och Julius.

Efter kalaset var det dags att åka tillbaka till flygplatsen. Där åt vi sushi innan avfärd. En fantastisk fin helg som vi minns och tänker tillbaka på.

Published in: on 2010-06-03 at 13:53  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://christinornas.wordpress.com/2010/06/03/kopenhamn/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Kul att höra att ni hade det bra i Köpenhamn. Vilken snygg clownpose Ebbe har 🙂


Lämna en kommentar